- Potraviny
- Trvanlivé
- Dobroty
- Sladké dobroty
- Mandle v čokoládě a skořici

Mandle v čokoládě a skořici
Mandle v čokoládě a skořici
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Mandle se dají využít na nespočet způsobů. Pro všechny milovníky sladkého máme jedinečné mandle v čokoládě a skořici, protože tato kombinace chutí je prostě neodolatelná!
Složení: mandle 23%, mléčná čokoláda 76% (cukr 37,3%, kakaové máslo 15,7%, sušené mléko - prášek 10,3%, kakaová hmota 5,3%, syrovátkový prášek 4,9%, laktóza 1,9%, leštící složka: E414 <0,1%, sójový lecitin <0,1%, přírodní vanilkové aroma <0,1%, arašídový olej <1%), skořice 1%
Země původu: Nizozemí
Alergeny: ořechy
Skladování: chladné, tmavé a suché místo
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 2370 / 568 |
TUKY [g] | 35,1 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY[g] | 13,8 |
SACHARIDY [g] | 52,7 |
z toho CUKRY [g] | 44 |
VLÁKNINA [g] | 2,8 |
BÍLKOVINY [g] | 9,1 |
SŮL[mg] | 142,4 |