- Potraviny
- Trvanlivé
- Dobroty
- Sladké dobroty
- Kešu ořechy v mléčné čokoládě 31%

Kešu ořechy v mléčné čokoládě 31%
550 Kč / Kg
Dostupnost: Skladem (2.775 Kg)
Dodavatel: SVĚT PLODŮ s.r.o.
Kód: 1000000017403
Kešu ořechy v mléčné čokoládě
Vyzkoušejte dokonalé spojení afrického kešu a české čokolády. Pod jemnou 31% mléčnou čokoládou se ukrývá kvalitní kešu z Pobřeží slonoviny, které bylo pro dražování jasnou volbou. Je totiž dokonale křupavé, uvnitř máslové a sladší než jiné druhy. Navíc má krásně bílou barvu, a tak s čokoládou tvoří dokonalou souhru barev i chutí.
S touto dvojicí můžete mlsat od rána do večera. Zkuste kešu v čokoládě přidat do jogurtu, nebo si ho dejte k odpolední kávě. Ořechy v čokoládě jsou skvělé při každé příležitosti!
TOP informace o kešu v mléčné čokoládě
- Jsou vyrobeny maminkou jednoho z našich majitelů.
- Obalit každou várku v čokoládě trvá až 4 hodiny.
- Mléčná čokoláda je vyrobena v České republice.
- Kešu obsahují řadu látek prospěšných pro naše tělo a nespočet využití v kuchyni.
- První receptura na mléčnou čokoládu byla objevena ve Švýcarsku v roce 1876.
Jak se zpracovávají kešu ořechy?
Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodu stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomaleji a dražší zpracování kešu ořechů, se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Tyto ručně zpracované kešu se sice následně suší, ale pouze do teploty 40 °C, proto jsou považovány za RAW potravinu.
Složení: mléčná 31% čokoláda 72 % (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), kešu ořechy jádra nepražená 28 %.
Nutriční hodnoty ve 100g:
Energetická hodnota 2304 kJ / 551 kcal; tuky 36,5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g); sacharidy 49,7 g (z toho cukry 40,8 g); vláknina 2,3 g; bílkoviny 8,8 g; sůl 0,56 g.
Vyrobeno v: Česká republika.
Alergeny: máslo, mléko, ořechy, sojový lecitin.
Skladování: skladujte v suchu a temnu.
Vyzkoušejte dokonalé spojení afrického kešu a české čokolády. Pod jemnou 31% mléčnou čokoládou se ukrývá kvalitní kešu z Pobřeží slonoviny, které bylo pro dražování jasnou volbou. Je totiž dokonale křupavé, uvnitř máslové a sladší než jiné druhy. Navíc má krásně bílou barvu, a tak s čokoládou tvoří dokonalou souhru barev i chutí.
S touto dvojicí můžete mlsat od rána do večera. Zkuste kešu v čokoládě přidat do jogurtu, nebo si ho dejte k odpolední kávě. Ořechy v čokoládě jsou skvělé při každé příležitosti!
TOP informace o kešu v mléčné čokoládě
- Jsou vyrobeny maminkou jednoho z našich majitelů.
- Obalit každou várku v čokoládě trvá až 4 hodiny.
- Mléčná čokoláda je vyrobena v České republice.
- Kešu obsahují řadu látek prospěšných pro naše tělo a nespočet využití v kuchyni.
- První receptura na mléčnou čokoládu byla objevena ve Švýcarsku v roce 1876.
Jak se zpracovávají kešu ořechy?
Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodu stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomaleji a dražší zpracování kešu ořechů, se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Tyto ručně zpracované kešu se sice následně suší, ale pouze do teploty 40 °C, proto jsou považovány za RAW potravinu.
Složení: mléčná 31% čokoláda 72 % (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), kešu ořechy jádra nepražená 28 %.
Nutriční hodnoty ve 100g:
Energetická hodnota 2304 kJ / 551 kcal; tuky 36,5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g); sacharidy 49,7 g (z toho cukry 40,8 g); vláknina 2,3 g; bílkoviny 8,8 g; sůl 0,56 g.
Vyrobeno v: Česká republika.
Alergeny: máslo, mléko, ořechy, sojový lecitin.
Skladování: skladujte v suchu a temnu.
Související produkt
Kešu ořechy v mléčné čokoládě 31%
550 Kč / Kg
BIO Kávové sušenky s kokosem
500 Kč / Kg
Skořicoví medvídci
580 Kč / Kg
Pohanková srdíčka
640 Kč / Kg
Mrkvánky
620 Kč / Kg
Janova Pec - Jahodová sušenka 65g
42 Kč / Kg
Zákusek kinder - 85g
69 Kč / Ks
Piškoty špaldové
220 Kč / Kg
Žitné perníčky
590 Kč / Kg
Medové perníčky
770 Kč / Kg